IVANOVA в моєму серці.


У всіх свої історії після показів, враження, обговорення деталей і образів, а особливо сподобалось-несподобалося.  Через хворобу я майже не ходила на покази, але намагалася слідкувати за усіма перипетіями.
Останній день ufw був прикрашений апокаліптичною  історією Іванової ( чарівної дизайнери, в якої прекрасне все – вона сама, її одяг, аксесуари та її студія). Я не бачила тієї атмосфери, що була під час показу, не чула тієї музики, що лунала, не розглядала зблизу ті всі деталі і прекрасні дрібнички. Я лише дивилися фотографії і ледь стримувала сльози, що не мала можливості бути поруч, відчути те єднання з образами і неймовірними ідеями. Бо вона така – Іванова – знає як здивувати і показати справжнє шоу, на яке хочеться приходити і шукати запрошення на нього.
Все почалося з відео, яке дійсно розкрило концепцію колекції, такий собі світ через декілька століть, із залишками людей, які намагаються втекти від неминучості долі, але тим не менш вони дуже стильно вдягнуті. Музика у відео була дійсно принизливою, стало дійсно страшно і захотілося подивитися продовження.
І звісно ним стала сама колекція. Обожнюю, коли дизайнер різносторонній і показує як і жіночі так і чоловіки образи. А Іванова вибрала ще й дуже колоритних моделей для чоловічих луків. Жіночі ж образи були прикрашені заплутаними аксесуарами та шарфами, мотузками та теплими шапками. Багато –багато довгих суконь та спідниць, яскраві акценти і волосся, що було заправлене у шалені шалики.





Єдиним бажання залишається все це побачити, тому обовязково  навідаюся до студії-майстерні прекрасної дизайнерки Л.Іванової.

Немає коментарів :

Дописати коментар