"Autumn Solvent Party"

Послухати в Києві дійсно якісну музику майже нереально. всі мої вечірки проходять в 3 місцях : Crystall Hall, Хліб, Свинья; а музика діджеїв сприймається лише, коли вип'єш і дуже багато. тому відвідати вечірку зі справжньою електронікою, idm, trip-hop чи dub, нереально важко. кількість відвідувачів на такій тусовці набагато менша, ніж в Свинья чи Хліб, формат не масовий. і заклади вибираються для таких подій не в центрі. цього разу це був клуб Prime, - скзазати щось про це місце не можу, була там давно і нічого не пам'ятаю.




ця драбина настільки добре пасувала під все, що відбувалася, - тому з часом я просто перестала на неї зважати






заради кого прийшла - перша - Zavoloka, завжди шаленіла від її неймовірних треків, різних співів, дивних звуків, різких переходів і містичності усії її композицій;
а Катя Zavoloka справжня модниця

 другий - Sport and Music - проект мого співробітника, музика під яку приємно мріяти, хоча цього разу хлопці звучали досить агресивно, додавши барабани до звучання.






сам заклад Prime - виглядає досить роково, саме такі вечірки там і проходять, тому без додаткового redesign та декору було не обійтися. цим зайнялася моя подружка Маша. вона разом з іншим дизайнерами створили космічну атмосферу для дійсно космічної музики.









 ось так все виглядало з вимкнутим світлом



 а на стелі були справжні зірки



Немає коментарів :

Дописати коментар