Натхнення в деталях


я сьогодні прогладала велику кількість різних картинок - одяг, взуття, інтер'єри. тому було б дивно, якщо я про це не написала.
квартира в французькому місті Нім, де відчувається такий присмак вишуканості і легкої буржуазності, де хочеться весь день читати книжку, а вночі влаштовувати шумні гулянки, де різні кольори змішані і вже не знаєш на чому зупинити погляд. тому просто лягаєш на диван і мрієш - про далекі подорожі, дні, коли постійно дощ, і ранки з какао в ліжку.


не дивно, що у власників є смак, адже вони художники - Домінік та Міріам. всі деталі гармонійні та підібрані з легкою жвавістю, яка може бути притаманною для деяких французів.


важко не помітити колір у всьому. сімейна пара намагалася зробити кожен предмет особливим, зафарбовуючи все у різні відтінки. будинок, в якому живуть Міріам та Домінік має свою історію, побудований він у 1835 році, тому стелі тут високі і вікна також.  квартира дуже світла і наповнена сонячним промінням.



полички можуть бути різними: у вигляді дерева, квадратів чи просто прямих ліній. варіант в цій квартирі схожий на полички у моєї бабусі - такі старі і занедбані. але ж виглядає це чарівно, який шарм відчувається особливо, якщо згадати скільки років будинку.
стільць з квітами - це моя мрія.


Немає коментарів :

Дописати коментар