UFW. Гламур.Стрази.Відкриття.

мене вибрали. я потрапила у 6 офіційно акредитованих блогерів від UFW. добре пам'ятаю, коли я потрапила на свій перший показ. це була Літковська. та її шалена колекція з водою на подіумі, кров'ю і неймовірним одягом. повертаючись  додому, - я була у повному екстазі. ще тоді я зрозуміла, що мода - це щось дуже таємничі, а всі люди, що до неї причетні, - особливі, навіть більше - вони генії.
свої перші запрошення я діставала як могла, бувало, що приходила взгалі без них, а добрі охоронці мене пропускали.
мені подобається дивитися на моделей, на одяг, на публіку. і думаю, що це дуже дуже круто, що тепер у нас 2 тижні моди. а конкуренція між ними - це повне безглуздя. це два абсолютно різних заходи.
але зараз не про це, а про вчорашню Olmeca Golden Party в Byblos.







 я прийшла зі зпізненням, пропустила показ, побачила багато знайомих і пила текілу. спочатку, мені було нудно, - я не дуже люблю гламур і стрази, а їх було дуже багато, а ще багато камер - телебачення і фотографів. а от дійсно гарних і стильних людей було дуже мало: вечірні сукні, макіяж і підбори - вже давно не є ознакою індивідуальності та особливості. тому моя вінтажна бабусина сукня точно вирізнялася із загального блиску.




хто ці два персонажі?

я знайшла лише 3 дійсно гарно вдягнутих чоловіків

Валентин Брень

Льоша Зайцев 

Єгор Кіріянов

а ось ті, хто піднімали мені настрій


Ірина Данилевська була дуже уважною, - підходила і знайомила із дизайнерами,

дівчата з текілою підходили і наливали, а потім прийшла Настя і у нас почалися танці, - лише вдвох ми були на танцполі, а тоді пристарілі чоловіки підходили і казали, що ми були найкращі!
тому Гламур бережися! я планую ходити на всі вечірки в рамках UFW, підходити до вас після показів, фотографувати, брати інтерв'ю!


зірки пустого танцполу зібралися додому, а дрес-код ми таки витримали!


і на завершення ми зустріли бойз ін трабл і вони сказали, що все було жахливо на вечірці ( це я досить демократично передала зміст їх слів, я ж дівчина і не вживаю ненормативну лексику))


4 коментарі :

  1. пробач, знову забула! вже виправила

    ВідповістиВидалити
  2. своим существованием вы оскорбляете высших приматов. нет ничего более смешного и одновременно жалкого чем потуги захолустных мещан из азиатской части континента. вы даже не умеете пользоваться вашим звериным наречием. в целом вы же это все сами знаете

    ВідповістиВидалити
  3. >>> пристарілі чоловіки

    пiдстаркуватi,йобанне село!

    ВідповістиВидалити