завершення. Kiev fashion night


Відголоски модних показів, дефіле моделей та звуки бокалів залишилися в минулому. Все пройшло досить швидко і помітно змінило моє сприйняття себе. Мені захотілося щось змінити в собі одразу – це була зачіска і частково образ.
Тому цікавою можливістю знову згадати і побачити знайомі обличчя з фешену – стала Kiev fashion night. Я не очікувала нічого особливого і не вибирала якісь конкретні заклади куди завітати. Я пішла одразу в ПЮРЕ, бо знала що там завжди радісна атмосфера та смачні коктейлі. І звісно причиною мого приходу саме туди стала презентація колекції Насті Василишиної для бренду BlackHole.
Зайшовши до білої кімнати вже з коктейлем ( спочатку вони наливали мартіні, коли воно закінчилося – наливали маренго, але вже ховаючи його) і побачила цікаву сцену – Маша ( мабуть фотограф Топ10) валяючись на підлозі, намагалася віднайти правильний ракурс для моделі (досить страшненької) в одязі від Василишиної. Все ж у Насті досить складні образи та сильні. А ці валяння та незрозумілі пози виглядали навіть досить кумедно.

Але те що я люблю в таких презентаціях – це можливість міряти одяг, спілкуватися з дизайнером, пити коктейлі, ходити на вулицю курити і розмовляти.








В інші магазини йти не дуже хотілося, бо за розповідями очевидців – нічого особливого там вже давно не відбувалося. Але поруч ще був Тошошоп – тому наша вже досить весела компанія відправилася туди. І як результат – публіка як завжди, з випивки лише фанта і одяг, який ніяк не імпонує моєму образу.
Тому вечір був закінчений приємною кафешкою з чаєм і розмовами не про моду.

4 коментарі :

  1. єтот огнетушитель по-моему, стал главнім атрибутом вечера))

    ВідповістиВидалити
  2. ага. всі біля нього фотографувалися!

    ВідповістиВидалити
  3. мені дуже подобається фон твого блогу. Викладай свої малюнки! дуже гарно малюєш.

    ВідповістиВидалити
  4. чесно. це не мій малюнок. я малюю в іншому стилі. мої малюнки дуже яскраві і кольорові. але є і монохромні.
    (шкода, якщо розчарувала) але мої малюнки ще кращі)))

    ВідповістиВидалити