kfd _sunday


В неділю все було таким жваво подрібненим, мої друзі мали свої покази на малому подіумі для Pretenders .
Дизайнер №1. Ruslan Korsnov
Історія з його участю була довгою та заплутаною – спочатку його роботи прийняли – потім через незрозумілі причини відмовили – а тоді він на вечірці в Crystal Hall він від радості кричав, що його показ завтра 0 15.00 (а насправді він був о 17.00).
Цікавим був перформенс з стільцями, співробітництво з шарфами дизайнера LAN, босі моделі і звісно сам одяг – приємних і теплих кольорів з видозміненими швами і простою текстурою.




Дизайнер №2. Василина з Швейцарії
Панк у чистому вигляді. Чоловіки – міські бунтівники в яскравих шарфах, порваних джинсах з яскравими вставками, куртках з незрозумілого матеріалу та камбінізонах. Якщо мені і не хочеться бачити в такому образі свого бойфренда, але одяг неймовірний. Я дійсно була в захваті.






Дизайнер №3. Настя Василишина BlackHole
Одна моя навіжена подружка, яка завжди намагається створити яскраві образи та ще й прикрасити це все історією з дуже незвичним розвитком. Цього разу їй знову вдалося шокувати всіх. В суботу вона робила якусь дивну конструкцію і всі намагалися дізнатися що це. А в неділю її моделі бігали і щось розповідали усім навколо.
Звісно було театралізовано. Моделі вилазили з кокону, ніби народжуючись одразу з голови Насті. Одяг був схожим на розплутаний пазл – лише стрибай і грійся.




І дві лекції – Костромичової про модельний бізнес і Родіка про блогерство.

2 коментарі :

  1. For-показ Руслана Корснова.
    Весь перфоманс и сам показ это концепция и задумка LAN'.
    Руслану стоило бы поблагодарить девочек. Потому что его взяли.
    Это время было исключительно для шарфов LAN'.

    ВідповістиВидалити
  2. сподіваюся, що Руслан дуже їм вдячний!
    бо показ був дійсно цікавим!

    ВідповістиВидалити