День суботній, або справжній початок kfd


Коли не спиш, то світ здається освітлений якимось надто яскравим світлом, яке засліплює все навколо.
А тоді було важко – вечірка-відкриття в Хлібі, сон лише декілька годин і ранкова заметіль, через яку нереально було добиратися до готелю Україна, де мене чекали дівчата з Швейцарії та Ламберто.
В Арсеналі було тихо, майже ніколи, лише на бекстейджі дизайнер проводив кастинг моделей (які , до речі, теж були засліплені цим світлом).





Історія №1.
Василина та Гелена – молоді дизайнері зі Швейцарії, приїхали до Києва, щоб показати свою колекцію. Василина – дизайнер а от Гелена її помічниця. Вони вважали що у них все схоплено але все було не так. Їм не забезпечили моделей (спочатку організатори обіцяли їм безкоштовно, потім за їх рахунок, потім за 25 доларів, а тоді знову безкоштовно – результат іноземний дизайнер в шоці – у них взагалі нікого немає, а організатори кажуть їм – через годину все буде і звісно нічого).
Історія №2.
Не дивлячись на те що kfd нічого не платить волонтерам, я вирішила взяти на себе відповідальність і допомогти дизайнерці з моделями. Телефонна книжка рятує! І о диво – є майже всі хлопці-моделі, бо колекція чоловіча. Ура!






… продовження слідує…

Немає коментарів :

Дописати коментар