Журфикс в goodbuyfashion

Якщо ви ще не знайомі з магазином вінтажного одягу goodbuyfashion, то обов’язково раджу завітати – саме тут ви можете віднайти дуже симпатичні речі з попередніх колекцій відомих закордонних та українських брендів за дуже помірними цінами.





http://www.facebook.com/pages/goodbuyfashion/112165505496674 - за цим посиланням ви зможете відслідковувати за речами, що потрапляють до магазину та за подіями, які там організовуються, адже власником якого є Наташа Ісупова, дуже колоритна та цікава жінка, яка завжди знає як і чим потішити своїх відвідувачів.


А прекрасною можливістю потрапити до бутіку буде четвер, бо саме тоді відбуваються такі собі посиденьки-примірки з органічним вином і домашнім печивом та звісно примірками.

Вчора я забігла туди лише на 20 хвилин і одразу занурилася в той колорит, що дарує вінтажний одяг з його історією і таким тихим смутком, що можуть мати речі, що ще не знайшли свого власника. І звісно Ісупова, яка добре знає що і як розповісти, щоб викликати справжню і вічну любов до вінтажу.

Звісно було обіцяне органічне вино та домашнє печиво і одяг, багато якісного класного одягу, що заповнив увесь можливий простір – також було прекрасне взуття, що стояло і мріяло про дівчачі ніжки. А ще окуляри, сережки, буси і дзеркала.

Я зайшла туди лише на декілька хвилин, але обов’язково завітаю наступного разу, щоб приміряти ту суконьку від Пустовіт.

Немає коментарів :

Дописати коментар