Gogolfest opening. Details

Довгий дощовий робочий день, перенасичення візуальними образами не змусили мене відмовитись від ідеї йти на відкриття Гогольфесту, що вже в котрий раз проходить на території закинутого заводу на Видубичах.
Перший простір, куди я потрапила вразив атмосферою. На вході дівчина роздавала свічки, знизу долітали мотрошні звуки,  а відвідувачі простору дивно подивлялись один на одного.



Фестивальна атмосфера літала довкола території і ще на підході я це відчула, коли молодий юнак пропонував донести мене на руках через болото, що не давало пройти. Я прийшла одна, адже не памятаю , коли мала можливість просто знайомитись з новими персонажами і насолоджуватись самотністю.


Величезна територія Гогольфесту ще не була відкрита для відвідувачів, адже відкриття розпочиналось лише о 20.00 тому я розмовляла з незнайомцями, намагалась згадати як працює старий Nikon і просто бігала під дощем.

Арт простір в LabGarage







Перформенс та виступ Dakh Daughters пройшли досить непомітно, в постійних розмовах з друзями та в пошуку кращого світла, ракурсу, поглядів. І тут зовсім не справа в картинці, а у відчуттях, коли зустрічаєш майже все місто, де тобі посміхаються щиро, де дійство лише привід для гарного настрою.




Любов Малікова
Особливої уваги заслуговує простр LadGarage,  де головний Артур Білозьоров запрошує до участі на власному майданчику одних диваків, куди приходить абсолютно божевільна публіка подивитись як два молодика (моїх друга) із проекту Дуби Колдуни чаклують над потойбічними звуками під розрізання мертвої голови корови та її привселюдного об смаження і частування.

Ні дощ, калюжі, мокрі ноги, відсутність транспорту не змогли зіпсувати мені враження, адже Гогольфест завжди буде невід’ємною частиною міста, його духу та атмосфери.

2 коментарі :

  1. чаклують над потойбічними звуками під розрізання мертвої голови корови та її привселюдного об смаження і частування??? да, конечно, это же имеет прямое отношение к современному искусству! куда катится мир?!

    ВідповістиВидалити
  2. ми самі провокуємо музикантів, артистів та усіх інших митців на створення подібного продукту!

    ВідповістиВидалити