BFS: Тетяна Соловей, редактор VOGUE

Нова лекція і новий погляд на моду від Тетяни Соловей, fashion-журналіста, редактора славнозвісного українського VOGUE.

Журнал ще ніхто не гортав, звісно крім його працівників, а вже стільки шуму та розмов. Який він буде, хто буде на обгортці, чому головним редактором вибрали Машу Цуканову, а не Дашу Шаповалову?

Розмови завершаться вже сьогодні, коли буде презентовано перший номер і можна буде з легкістю сказати: або все дійсно на високому рівні, або ж навпаки.

Тетяна Соловей під час своєї лекції в рамках BFS відповідала на запитання:

Чому певний тренд чи новий образ виникає в конкретний період і що цьому передує.



Адже дизайнери живуть і перетворюють щоденний потік інформації, зміни в економоці та політиці і, звісно, деформації людського тіла в нові пропорції, висоту, об'єм та форми.

Мода - це магічне дзеркало, що відображає реалії сьогодення. 


Це те, що  літає у повітрі.



Vogue Ukraine Team - головний редактор Маша Цуканова, Ольга Януль і Тетяна Соловей

Тетяна зробила історичний екскурс, який детально торкався усіх етапів становлення важливих для моди трендів та правил. Варто розпочати шукати і можна знайти справжні скарби і розкрити для себе усі таємниці. Навчання та самоосвіта є тією вагомою рушійною силою, що допоможуть зрозуміти процеси, які постійно утворюються, тривають та взаємодіють між собою в модному просторі.




Світ моди багатогранний, але варто лише зацікавитись ним і почати вивчати, - тоді всі двері відкриються. Я постійно в це вірю.



Немає коментарів :

Дописати коментар