танці, танці, танці!

 такий собі ніби звичайний вечір п'ятниці. але ні, не зовсім. адже 3 тижні я хворіла і нікуди майже не виходила. тому сам факт перебування на вулиці пізно ввечері - вже досить незвично.



 у мене зібралася компанія юніорів, де я була найстаршою!


овочевий лук!
 Артем, Олег, Умка та Влад - команда супер клас!

 а найголовніше, що з молодшими за мене можна робити дитячі речі. наприклад, надувати великі бульбашки і мірятися у кого більша!




 а ще фотографії з туалету якогось генделю на подолі, в який ми зайшли, а там чи то весілля, чи якесь день народження. і на вході курив дуже товстий чоловік, що запитав у мене:" що попісяли?"



 Артем розповів мені, що завжди хотів побачити свої фото у мене в блозі. це так мило)
 потім була вечірка в DRAFT від Boys in trouble. скажіть, чому ви вибрали таке жахливе місце? мені взагалі воно не сподобалося. а музика - класна була. танцювала я довго-довго. а ще там був бармен. хамло! так і знай! тобі пізда! нагрубив і ще сперечався зі мною!



 продовження вечірки було в шикарному будинку в самому центрі столиці. було багато танців, музики і коктелів. але всі рано заснули, а ми пішли в Andy bar. я там ніколи не була і мені сподобалася. класна музика, багато знайомих.
близько 6 ми вирішили все ж їхати спати, а Анетка не могла зробити це нормально. тому ми їхали з єгиптянами, слухали східну музику. але все пройшло добре. ми живі і ідемо гуляти далі!

1 коментар :

  1. "не могла зробити це нормально" - мне понравилась эта фраза! Спасибо за вечер, Умачка!

    ВідповістиВидалити