Bill Cunningham. Перший "модний блогер"


"The problem is I’m not a good photographer. To be perfectly honest, I’m too shy. Not aggressive enough. Well, I’m not aggressive at all. I just loved to see wonderfully dressed women, and I still do. That’s all there is to it."

Фотографія – це життя, що завмерло, це відображення  емоції в певний момент. Святкування життя та  документування культурного вибуху, - ось що фотографував Bill Cunningham. Він  постійно був присутній на вулицях Нью Йорку упродовж пів століття, на своєму велосипеді з камерою в руці Білл відображав усе тусове життя від Carnegie Hall до Madison Avenue. Каннінгем постійно фотографував модних та стильних, тих, хто обожнював виглядати ультрасучасно. Він мав якийсь особливий звязок з тими, кого фотографував, з місцями, де бував і документував їх пристрасть до моди. Зараз йому за 80 і про нього вже зняли документальний фільм.










Білл завжди виглядає стильно, у своєму синьому піджаку, а фотографує він  вершки модного світу від відомостей та денді та до неймовірно стильних та вишуканих. Він допоміг стати відомим багатьом, але часто ігнорував знаменитостей  надаючи перевагу більш вишуканим особистостям таким як Енді Ворхол.



Білл до цього часу знімає на плівку, щоб зобразити субєкт свого захоплення, яка була важливою на початку зародження фотографії і до цього часу не полишає свого значення.








2 коментарі :