Christopher Raeburn - лондонський майстер кольору

про Крістофера я довго не знала нічого, а сьогодні дізналася дуже багато. але все розпочалося з відео, на яке я випадково натрапила в тенетах інтернету.

дизайнер створив колекцію-колаборацію осінь-зима 2011 разом з Victorinox, відомим швейцарським брендом, що спеціалізується на виготовленні ножів.

звісно, я не могла залишити без уваги нові роботи дизайнера та його бренду, який було засновано у 2008. Крістофер хотів створити справжню чоловічо-жіночу естетику, використовуючи та переосмислюючи воєнний одяг. його одяг називають інтелектуальним, всі моделі мають високу якість, а ще він приділяє велике значення деталям.

всі колекції, спільні проекти та гарне відео можна знайти на сайті http://www.christopherraeburn.co.uk/

остання колекція Крістофера, що була представлена на Тижні моди в Лондоні - весна літо 2012


чарівне, а для мене взагалі культе поєднання жовтого і жовтого


ось, що зазначив дизайнер про свою останню колекцію: “We've had a lot of fun with the collections this season and our inspirations have been wonderfully far flung; on menswear it's all about fire-proofed Nomex providing functionality and beautiful detailing, whereas womenswear is more about a playful take on feminine functionality and extreme weather conditions.” 



дизайнер закінчив The Royal College of Art близько 4 років тому; спочатку був фрілансером та вирізав шаблони, а лише згодом відкрив свою власну студію та зареєстрував бренд. “I knew that I wanted to do my own production and because the label’s remade nature is fairly specialist, it’s taken a while to grow to the point I’m at now. I’m excited about the next steps”.


колекція кольорових захисних накидок весна-літо 2010


найцікавіші моменти його кар'єри:  “I travelled to New York and Tokyo for the first time this year; both were incredible. I even met Anna Wintour; that has to be a career highlight in anybody’s book…”
 “Innovative, functional and fun.”- ось, що думає про свій одяг Крістофер, який в 2011 році отримав премію в номінації "Нові таланти" у чоловічому розділі British Fashion Awards 2011.

Немає коментарів :

Дописати коментар