LITKOVSKAYA весна-літо 2012


Я вже не відчуваю величезного бажання ходити на всі покази і на всіх дизайнерів в рамках UFW; коли я все ж втілювала такі шалені експерименти над своїм організмом, - в результаті я не памятала нічого. Тому зараз я підходжу дуже обдумано до вибору дизайнера, на показ якого я хочу сходити і, дійсно, свідомо підходжу до перегляду нової колекції.

В п’ятницю таким дизайнером була Ліля Літковська, яка завжди є найочікуванішою для багатьох, - її ідейність, пізнаваність та своєрідна філософія кожної колекції сприймається мною дуже позитивно, - хоча я і не фанатію  від темних кольорів, які присутні  у багатьох її речах.

Валентин Брень в одязі від LITKOVSKAYA

Гості показу - Ольга Фреймут









Завжди знала, що сидіти на підлозі біля фотографів, - найкраще. У них найцікавіше місце для детального огляду колекції. Тому цього разу я добре роздивилися взуття і деталі  на сукнях.
Літковська в своїй новій колекції весна-літо 2012 продовжила тему дисципліни та уніформи. Всі образи були стриманими, такими логічними і правильними. Дизайнер поєднала абсолютно різні тканини – від шовку та шерсті, до  шкіри та хлопку.

обожнюю такі вигляди, коли все ще темно на подіумі, а лише десь дуже далеко вмикається світло і виходить модель











цей чоловічий костюм з принтом хакі мені дуже сподобався. і нагадав колекцію для чоловічої лінії Alexander McQueen

такий камуфляжний костюм я точно хочу мати в своєму гардеробі кольорових суконь!




Від одягу віяло такою міською прохолодою, адже жителі великих міст дуже рідко відкриваються один одному, а вдягаючи одяг-уніформу, ніби захищаються від оточуючих, приховуючи свої істинні думки та бажання.




а тут для мене розпочинається справжня магія. особливо цього разу, - коли я сиділа разом з іншими фотографами, а моделі одна за одною проходили поруч мене. зовсім-зовсім близько, з усіма деталями та дрібницями, - я роздивилася все














я встигла зловити момент, коли Ліля вийшла привітатися з гостями. схоже на кадр з фільму


Цього разу мені ще добре вдалося роздивитися взуття, яке було зроблено у співробітництві з молодим дизайнером Ali. Високі підбори і тракторна колодка, - якщо виглядало воно дуже цікаво, то ось практичність була досить сумнівною. Складалося враження, що в будь-яку мить моделі можуть впасти. На преc-конференції дизайнер також відмітила цей недолік.

3 коментарі :

  1. а я її не дуже люблю. навіть довго не могла згадати, хто це. бо телевізора у мене немає вже багато років.

    ВідповістиВидалити
  2. Да! Литковская, как всегда, превосходна! Обычно на показах укр дизайнеров мне больше нравятся модели, а не одежда, а здесь совсем другая история, несмотря на то, что затея с обувью от Али отдает садо-мазо. Отличный отчет!

    ВідповістиВидалити