НЙФВ (Нью Йорк Фешн Вік) дні наступні

я зрозуміла - точніше відчула - актуальним кольором наступного року буде білий і фіолетовий. а ще гірчичний
Vera Wong, весна літо 2012

Vera вирішила елегантно відкрити жіночі ніжки, так, ніби, ми привікриємо якусь таємницю, але її довго будуть розгадувати чоловіки.

Vera вирішила підкреслити ще жіночі груди, і знову ж, не забуваючи про дуже гарні ніжки.

і зовсім небагато Wong приділила уваги малюнку на тканині, лише декілька моделей вийшли з принтами на одязі.


Mark by Mark Jacobs весна літо 2012 перевершив усі мої мрії та бажання, - він створив дуже стильне, точне і лаконічне уявлення мужнього чоловіка; але щоб щоденні справи не здавалися нудними, Марк розфарбував класичний образ у яскраву фарбу. Браво! це дійсно круто. Хочу побачити на вулицях Києва - одного такого хлопця, цього буде достатньо.

це реальна втіха мого наступного літа. яскраво помаранчевий, і трішки синього. чарівне поєднання для пляжів Ніци! Марк для Марк Джейкобс весна літо 2012

(переглядаючи фотографій з показів у Нью Йорку, я зрозуміла, що страшенно хочу ходити на покази в Києві. я люблю дивитися на гарних моделей, ходити на вечірки, багато розмовляти і постійно думати про моду)

наступним моїм улюбленцем став Thakoon - дизайнер, який чітко відчуває, - всім набридли темні кольори, але надто яскравих після минулого літа, - вже не хочеться. тому всі його тканини кольору відтінків. 

Thakoon весна літо 2012, індійські мотиви розповідають про свободу, яку особливо відчуваєш саме влітку.

образ мандрівниці добре підкрелюється капелюхом і зручним взуттям. Такун і його весняно літня колекція року 2012

не фанатіючи від золотого кольору, в цьому творінні Такуна, я помітила якійсь космічні образи, дівчина-інопланетна красуня, у якої шкіра уся в сріблясті огірки. 

образ елегантної жінки, із досить сильним чоловічим впливом, показала дизайнерка  Diane von Furstenberg весна літо 2012. такий стиль найбільше імпонує моєму відкритому бажанню ігнорувати надто жіночі форми.
Diane von Furstenberg показала дійсно легкі і приємні образи, спочатку, звісно, було багато білого, яке змінилося дуже яскравими, але одночасно ніжними малюнками.

сукня від Діани розповідає ніби свою особливу історію, - з простою конструкцією, але з  дуже глибоким сприйняттям  і насиченням. приємне поєднання зеленого і синього.

чорно-білі принти повернулися, що мене тішить. Діана весна літо 2012

синьо-білі квіти -  стильне нововведення від Діани.

знову дякую сайту http://fashionweek.kiev.ua за фотографії

2 коментарі :

  1. А когда уже мужские коллекции начнутся?

    ВідповістиВидалити
  2. January 14-18, Milan, Italy
    Milan Fashion Week
    Men's Fashion Fall/Winter 2012/2013 Collections
    це все що знайшла. з чоловічими показами не зовсім розібралася.

    ВідповістиВидалити