Моя історія з GAP та вечірка відкриття


Близько місяця тому я отримала листа про бажання співробітництва зі мною, як з блогером. Страшенно не люблю це слово «блогер», бо воно стало вже таким неприємним іменником, від якого одразу виникають лише негативні асоціації. Мені більше подобається називати себе fashion журналістом або ж просто любителькою моди. Але не дивлячись на не любов до слово, було страшенно приємно знати, що твоя думка є важливою і що твій блог читають та щей пропонують анонсувати важливу подію та важливу світому марку.
І ось в тому листі були фотографії і релізи, та ще багато інформації про відкриття GAP в Україні. Звісно, я була не єдина, кому прийшли такі листи, я це зрозуміла через декілька днів, коли блогери почали активно писати про те, що і я отримувала.

Через відсутність часу і таку масову активність інших, я так і нічого не написала. Але в середу – 8 червня я обов’язково піду на відкриття і приміряю гарні сукні з нової колекції, познайомлюся з цікавими гостями і пофотографую.
Я вже в роздумах, що вдягнути, бо я не фанат вечірніх нарядів взагалі, а тим паче влітку. Але у мене вже буде нова зачіска та колір волосся.
І звісно, дуже приємно, що тебе запрошують на VIP відкриття саме в ролі блогера, де будуть цікаві гості та багато преси, а ще можливість придбати одяг з колекції за знижкою в 30%.
Тому я прийду, це вже вирішено і буду спілкуватися до ночі, пити шампанське і посміхатися! 

6 коментарів :

  1. вечерние платья надевать не обязательно, там же вроде бы свободный дресс-код
    такой же как и Gap сам, расслабленный и без выкрутасов

    ВідповістиВидалити
  2. тоді у мене є гарна жовта сукня до підлоги. вона як раз впишеться в атмосферу разом зі мною.

    ВідповістиВидалити
  3. а то! звісно! якщо будеш мені шампанське носити!)

    ВідповістиВидалити
  4. я ще і плівковий фотоапарат можу взяти, раз такий випадок!
    а фотографії з нього виходять неймовірні!

    ВідповістиВидалити