Kiev Fashion Night May


1.     ПЮРЕ
Субота. 7 травня. Всім оголошено бути в шоурумах. Принести фотоапарат і гарний настрій. З настроєм у мене не склалося – кліматичні катаклізми щось роблять з моїм мозком. Я довго надягала на себе купу майок і мідні буси, захопила чорний шарф і прийшла на Рейтерську.








ПЮРЕ давно мені став рідним, там завжди затишно і приємно, а власними магазину Таня і Муж тішать приємними розмовами, смачним соком з мартіні (на який я сьогодні не встигла) та гарними проектами.
Сьогодні свою презентацію мав Саша Канєвський, що представив літні легкі образи, наповнені жовтим і сірим, і синім і червоним. Я бувала майже на всіх його показах і тому можу щось там висловлювати з приводу його одягу. Варіант що я побачила сьогодні був простим і легким, трикотаж і катон, комбінезон і багато яскравих шортів. Такий собі міський варіант, який легко носити і показувати свої засмаглі руки-ноги.






Публіка була туманною, п’яні митці, відсутні погляди – і якось надто тихо, що зазвичай нехарактерно для цього магазину. Як тільки зайшла Даша Шаповалова – мій друг Діма сказав:
« потрібно швиденько йти в середину!»
Гарна вона дівчина, я навіть програму її «Тиждень моди» дивилася нещодавно онлайн, але новий формат бесіди не сподобався.






Продовженням вечора був похід в Manufactura
2.     Manufactura
Темно, так темно що дівчата на підбора ледь не падали. Дзвінок в двері – і ми в затишному маленькому шоурумі в самому центрі столиці. Власник Валік Брень, - що розповів про своє навчання в Лондоні в школі Св.Мартіна, Руслан Панчук, що презентував серію своїх суконь ручної роботи і прикраси, та декілька поціновувачів все за 99 грн. з іноземних секондів.









Заголом досить затишно, але притримуюся думки яка вже давно існує в моїй голові – простір для мене дуже важливий (а шоурум в гаражі) і одяг не зовсім зрозумілого мені формату. Лише взуття там було магічним, таким, в яке хочеться одразу стрибнути. А ще аксесуари – сумки, реміні та браслети.


На завершення знову зявилася Даша – як завжди щось там розпитувала і мило посміхалася.


Далі був похмурий Київ і прогулянки по холодному місту.

4 коментарі :

  1. Пюре меня впечатлило - таким и должен быть шоурум в моем представлении. А вот Manufactura - действительно уютно и очень по-дружески.

    ВідповістиВидалити
  2. будемо тепер разом ходити в Пюре - мені з тобою дуже сподобалося, таємничий незнайомець...

    ВідповістиВидалити
  3. Автор видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  4. Я только думал о насыщении твоего блога)

    ВідповістиВидалити