KFD наближається...

Перший раз завжди буває найцікавішим. Але другий раз планується бути не менш насиченим.
Якщо згадати – то перший kfd був для мене безцінним досвідом. Я допомагала Юліані, дуже класній блогерші з Італії, що зачарувала мене своє відкритістю та легкістю в спілкуванні.
Наша зустріч розпочалася в Борисполі, я стояла з табличкою з її іменем і дуже хвилювалася, щоб не помилитися та не пропустити її. Вони вийшла в кумедних окулярах і з величезною валізою. Дорогою в місто, ми розмовляли про все, - покази, подорожі, людей, зустрічі… і я зрозуміла, що спілкуватися з нею можна про різні речі. Потім був готель Україна, Жовте море та Мантра, де я зустріла всіх – дизайнери, журналісти і Родік, який посміхався усім і з усіма знайомився. Вечірка-відкриття була несамовитою і дуже цікавою, і сильно зарядила  на 2 наступні дні.

Вже пройшов час – спогади розмилися, але відчуття того, що за декілька днів все буде знову надихає мене.
А потім я познайомилася з Ламберто Петрі, молодим дизайнером з Італії, що мав тоді свій перший показ в житті. Він розповідав, що для нього це великий стрес, але і великі можливості, адже працюючи вже 2 роки в цій сфері у нього з’явився шанс дійсно показати широкому загалу свої образи.

Та найцікавішим моментом у спілкування з італійцями було їх прохання відвезти на секонд. І ми поїхали на Лісовий, де Юліана і Ламберто придбали собі багато одягу для «натхнення», як потім сказав дизайнер. Він розповів, що це є нормальною практикою для усіх іменитих дизайнерів мати бутіки з вінтажним одягом, де вони перешивають Сhanel, Gucci та Prada і нашивають свої бірки. Для мене це було відкриттям, бо неоднарозово чула від друзів, що українські дизайнери перешивають речі з секонду (закордоном такий одяг величають Вінтажним) і що це дуже зле. Після такої поїздки з італійцями, я маю тепер іншу думку. І сама з неї тішуся.
Два дні показів, лекцій та майстер-класів пролетіли дуже швидко і вже невпинно наближаються нові, але мені від цього якось стає дуже тепло, бо знаю що буде атмосферно і приємно знаходитися серед успішних людей, які багато чого досягнули і знають чим поділитися. Будуть цікаві зустрічі і нові знайомства, гарно вдягнуті модники і звісно вечірки до світання.
Тому я в очікуванні, що ж буде цього разу…

1 коментар :