"без назви.."


Коли сонце сідає – виходять Вони – люди без приналежності до гендерності  та чуттєвості . У Них все настільки просто і заплутано одночасно. Вони живуть в наших будинках, ходять по нашим вулицям – у них на обличчі ви ніколи не помітити посмішку, вони вам нічого не будуть розповідати. Вони особливі і Їм не потрібні звичайні розмові і звичайні слова. Їх можна впізнати по характерним рисам – Їх одяг з легких тканин, без конструкції і видних швів, Вони полюбляють великі  металеві блискавки та деконструкцію. Їм найбільше пасує чорний – бо очі в них такого ж кольору.
Вони називають себе «без назви..», а їх головний герой – хлопець з ім‘ям Корсінов, який допомагає Їм з образами і надихає, кожного дня невпинно працюючи над створенням ідей для цих незвичних створінь.
Такі думки виникають, коли переглядаєш лукбук молодого дизайнера Руслана Корсінова, що бере участь як Pretenders  на KFD. Його одяг із заплутаними швами та непростими конструкціями, він майже не використовує колір, а завдяки заплутаним думкам створює цілісні образи, які хочеться носити, коли заходить Сонце.
Його нову колекцію «без назви..» можна буде побачити в Мистецькому Арсеналі на подіумі для молодих дизайнерів. І я впевнена, що ви оціните його незвичний погляд і яскраве бачення образів. 





Немає коментарів :

Дописати коментар