CREATIVEWAVES

21 січня, після ночі гарних танців, я відправилася на зустріч з блогерами, а також з командою Тижня моди та Топ10.
+ отримала перший модний календар від Mercedes Benz Fashion Days Kiev( саме так написано на примірнику - цікаво, чому про це ніхто не оголосив). дуже приємний календар, гарного формату. цікаво було послухати про процес зйомок та історії про дизайнерів, що приймали участь в зйомці.
+ присутність представника дуже цікавої платформи CREATIVEWAVES Jean-Christophe Bonis, засновника компанії Oxymore Inc., яка і підтримую цю ініціативу. Основна ідея платформи - створити найбільш креативні пропозиції для брендів в сфері реклами та цифрових комунікацій, а також захопити різні міста по всьому світу.


During the first event in Budapest, an international sketchbook competition will also be launched to find the most beautiful and creative pages of drawings, notes, or sketches from around the world. Whether you are a graphic artist, a designer, an architect, an artist, an amateur, or a professional, get involved by registering on www.thecreativewaves.com/contest after the 26th of October.




чим це цікаво для мене? Jean-Christophe разом з Тop10 та Тижнем моди надасть можливість усім блогерам взяти участь у цьому проекті. звісно - буде конкурс, а в результаті одну із статей опублікують на сайті CREATIVEWAVES і популярність точно прийде. крім цього - можливість поїхати до інших столиць і познайомитися з багатьма креативними людьми.








сподіваюся, що в найбижчий час - я дізнаюся ще більше інформації про участь та можливість проявити себе.

Немає коментарів :

Дописати коментар