Руслан Корсінов. Нові ідеї.


13 в пятницю я вирішила прийти до гарного друга на чашечку шампанського і послухати його цікаві історії. Це дуже приємно робити особливо, коли друг дизайнер одягу –Руслан Корсінов, - можна гарно провести час і швиденько записати інтервю, що я з легкістю зробила.


Руслан має свою невелику студію вдома і вже давно готується до нових показів та Тижнів моди.
На Mercedes Benz Fashion Week Kiev ss 2012 Руслан показував свою колекцію як молодий дизайнер на малому подіумі  і представ як жіночу так і чоловічу лінії.











Жіноча лінія була яскравою, наповненою різними кольорами та цікавими малюнками, це такий новий досвід, своєрідний експеримент як над собою так і над колекцією.

Чоловіча лінія RKR Korsinov залишилася в улюблених кольорах дизайнера , дуже простих, лаконічних, теплих, темних. Чоловіку не притаманно носить щось надто яскраве, навіть можна сказати, що він має бути вдягнути стримано. Хоча це стосується лише кольору. Колекція з дуже простими формами та спортивними елементами; це тренувальні лосини, в яких комфортно і вдома, на тренуванні і на вечірці.



Звісно, минуле було приємним, але вже зовсім скоро потрібно буде показувати щось новеньке, тому Руслан не спить і не гуляє, а вже 2 місяці готує нову колекцію осінь – зима 2012. 









Натхненням для створення одягу була ця зима, з її фетишиськими віяннями в образах, бдсм та відкритою сексуальністю. Дизайнер збирається розкривати цю тему, але з іншого боку – в конструкції, в аксесуарах, але одночасно все залишиться демократично і дуже просто. Акцент буде надаватися верхній частині одягу, а низ – буде лаконічним, щоб не перевантажувати.

Після закінчення сезону показів минулої осені у дизайнера був дуже непростий та насичений період, що не могло не вплинути на його бачення нової колекції.

І зі сльозами на очах Руслан згадує свого улюбленого дизайнера Макквіна, який до цього часу вражає його своїми образами, що він створював до смерті.

Подивитися та придбати одяг дизайнера Руслана Корсінова можна на сайті та у шоурумі WORKSHOP.

Немає коментарів :

Дописати коментар