Уоуоууууууууууу … Періс Хілтон


Третій день ufw був дуже довгим і  насиченим показами та подіями. Але про це пізніше, адже найголовнішою та найзнаковішою персоною дня стала Періс Хілтон. Ні, не баєри, фешен критики чи іноземні гості, яких, до речі, я так і не бачила, а ця пафосна  дамочка.
Періс була гостем показу Андре Тана (дизайнер, який асоціюється у мене лише з незрозумілим ажіотажем та своєю школою дизайну), а також у нього ходила відома українська модель Сніжана Онопко.
Щоб потрапити на показ, - мені потрібно було зриватися з дуже затишної вечірки у Волконському від Nadya Dzyak. Та із бейджом преси мені вже не вдалося прорватися всередину, - охоронці нікого не пропускали, а як справжні чоловіки взялися за руки, і трималися до останнього.


    поява музи дизайнера !!!




               сукню для Періс пошили за ніч!



хто цей казковий чоловік, що привіз зірку в Україну?




В прес-центрі зібралася величезна купа журналістів, - мені як фотографу вдалося сісти поближче і роздивитися неймовірну красу заморської магнатки. 



2 коментарі :

  1. пэрис хилтон на фоне аукро.юа...

    ВідповістиВидалити
  2. umka, jakscho e bazhannya potrapyty na berardi - treba znaty prizvysche cyogo kazkovogo cholovika. tam navit' u dogovori akredytacii take mae buty. ale, ty - moloda, tobi prostymo

    ВідповістиВидалити