модна субота від модного журналу..


Сонце, яке так довго не зявлялося за довгий час робить щось неймовірне з свідомістю – все стає легко і дуже весело. Постійний пошук модних та цікавих подій мене досить втомив: тому я лише поставила собі в голові пунктик зайти в один з сторів – подивитися що ж таке модний уікенд від harpers bazar.
Першим місцем була manufactura, яка як завжди потішила місцем розташування та рожевим мартіні. Одяг – як завжди не по кишені ( не дивлячись на те що я нормально заробляю), а ще вартість блокноту «оздобник думок і дій», який розповсюджується безкоштовно, а тут був за досить високою ціною (оцінений був в майже 400 гривень). Та ще їх саморобний  секунд – все по 99 гривень. Мабуть, власник давно не їздив на наш місцевий секонд – бо там речі є і в кращій якості, також брендові і в разів 5 дешевші. Найбільшою втіхою все ж були перуки, які ми міряли почергово і тішилися з 2 нових образів ( бо перук було лише 2).








Наступний і останнім пунктом було ательє 1. Я там бувала раніше лише раз – а що ходити і очі виїдати собі, якщо там ціни небесно великі. Оскільки все поруч – то вирішено було йти.
Заходимо – пахне як у церкві  - ладаном, напівтемрява, 2-3 модники і люди в чорному ( саме такими мені уявилися місцеві консультанти). Одяг звісно відомих українських та світових брендів, знижки 50 відсотків, але все одно ніяк не по кишені. І відчуття якось недоступності. Апогеєм став коментар працівника – а тут заборонено фотографувати, після того як мною було зроблено купа фотографій. А ще – ніяких обіцяних сюрпризів та шампанського ( хоча консультанти забігали в дальню кімнати і попивали алкоголь). Тому ми швидко покинули це місце, так і не видаливши фотографій.

Вечір завершився в японському ресторані – ми їли рисову смакоту та веганські суші. День був ням-ням..

6 коментарів :

  1. Ага! В ателье1 пиджак + жилет (качественный и красивый безусловно) = 18тыщ900грн! %)
    Даже не помню от кого - такие цифры не вдохновили уточнять! А консультанты там очень приветливые, да. Особенно когда прощались с нами ))

    ВідповістиВидалити
  2. точно, прощались они наиболее приветливо))я кстати, тоже удивилась стоимости "Оздоблювача думок", думала я что-то не знаю)

    ВідповістиВидалити
  3. ))) взагалі не зовсім розумію, чому консультанти магазину, який знаходиться у підвалі такі самовпевнені!
    а з приводу оздобника я завтра обов"яково все розвідаю!

    ВідповістиВидалити
  4. чудовий репортаж! цікаво написано, читаю і сміюся з фраз типу "Заходимо – пахне як у церкві - ладаном, напівтемрява, 2-3 модники і люди в чорному"! :)

    ВідповістиВидалити
  5. бо люди мене оточували чарівні і день був казковим! дякую за коментар!

    ВідповістиВидалити
  6. ательє1 попросило видалити фотографії. тепер бажання туди йти взагалі немає.
    з таким відношенням незрозуміло для чого вони взагалі існують.

    ВідповістиВидалити