"when Tommy met Anna" or famous bloggers

1.02 холодна зала галереї "Лавра". перший ряд і страшенний мороз на вулиці. незнайомі обличчя - хто вони і що пов'язує усіх цих людей з модою? а з блогерством?
саме цю тему Даша Шаповалова вирішила детально розкрити в своїй другій лекції. так, я безвідповідально пропустила 2 лекції Зої і першу лекцію Даши, але на те були причини.
головна ціль прийти - ні, не почути про закордонних блогерів - для мене це давно вже не новина і їх імена стали мені досить близькими, - а відчути якусь власну причетність до українських, наших, таких рідних і знайомих.




на жаль, серед знайомих - було лише декілька, мабуть, мороз всіх відлякує.
почну я, мабуть із останнього "блогера", про якого згадала Даша - Bill Cunningham. В документальному фільмі Анна Вінтур приємно наголосила, що всі вдягаються саме для нього і якщо Біл тебе не помічає, - то все - смерть!



перший фотограф, що до цього часу ходить на всі модні покази і фотографує стильних присутніх.


24 вересня 2009 року на показі Dolce&Gabbana вперше в першому ряді сіли не редактори журналів чи баєри, а блогери. цю ідею підкинула дизайнерам Анна Делла Руссо, адже саме завдяки блогерам вона стала впізнаваною.

один із перших блогерів - Скот Шуман - має в своєму арсеналі близько 13 млн. переглядів за місяць, багато колаборацій з брендами і купу прихильників по всьому світові, а також є автором власної книжки, що розійшлася тиражем 100 тис. журнал Times включив його до 100 найвпливовіших людей в індустрії моди.

ролик знятий для Tiffany

спільний проект з Burberry

та Vogue

 дівчина Скота Шумана, яка спочатку вихвалялася своїм зв'язком з відомим блогером, але згодом вона стала не менш популярною

 про Браяна Боя можу лише сказати - що все можливо, якщо ти дуже цього хочеш і любиш свою справу - тобто себе!





і на завершення лекції - я вирішила все ж запитати кого Даша Шаповалова полюбляє особисто і що пророкує україсньким блогерам.


2 коментарі :

  1. Отличный пост и прекрасная идея относительно интервью!

    ВідповістиВидалити
  2. брати інтерв'ю - це завжди захопливо, тренує власне вміннє правильно формулювати запитання.

    ВідповістиВидалити