Слушайте музыку всем телом

Zavoloka

Главное - не забывайте дышать! - этот совет пригодится всем, кто в субботу 26 октября планирует посетить вечеринку Sonic Fuzz: QuadraPhonica - очередное событие от AnyKey Music, которое состоится в этот раз в Малой Опере. Здесь отыграет свой экспериментальный сет испанец Dot Tape Dot, который сочетает в своей музыке звуки окружающего мира, акустические музыкальные инструменты и собственное оригинальное звучание электроники, а после него выступит не нуждающаяся в представлении украинский саунд-дизайнер Zavoloka.

UFW/ Black&White Look


UFW успішно завершено, але приємні спогади досі живуть в моєму серці. Одним із таких є зустріч з ізраїльский блогером Мішель Портман.

How it was/ UFW_ Day3

День третій UFW був для мене найбльшим розчаруванням, адже через роботу я була вимушена все пропустити. Я не бачила показів Litkovskaya та KAMENSKAYAKONONOVA, а це найцікавіше для мене за весь тиждень моди. Я не сиділа в першому ряді, не роздивлялась деталі та не проводила поглядом моделей. Сумно.

UFW_Day2_Look

Для другого дня UFW  я вибрала ретро одяг з магазину своїх друзів Эдакая Фря.

UFW: Презентация первой коллекции Олега Скрипки

Не успел я выложить в Instagram фото с презентации первой коллекции Олега Скрипки, которая проходила 9го октября в рамках UFW, как тут же получил множество недоуменных откликов. Странно отвечать на вопрос, зачем шоумен создает коллекцию одежды. Ведь кроме того, что эта коллекция посвящена выходу нового альбома Скрипки, его творческие амбиции оказались весьма уместными особенно в условиях отсутствия в Украине мужской моды как таковой. Действительно зачем кому-то что-то менять в мужской украинской моде?



How it was_UFW_Day1-2

UFW проходить в напруженому режимі, покази змінюють один одного, гості швидко пробігають по Арсеналу, несучи в руках такі бажані запрошення, які цього сезону навіть можна придбати (ціна за які варіюється від 1000 грн., що не може мене не дивувати). Перший день був початком роботи виїздної редакції Buro24/7, тому для мене тепер Fashion week не просто розвага, а справжня робота. 

UFW Day1_Look


День перший 33 UFW, показ Пустовіт, повільні проходження по території Мистецького Арсеналу, розмови про моду, зустрічі із давно забутими знайомими і шалена вечірка потім.

UFW_Opening look

На відкриття 33 UFW мені захотілось вдягнутись в міру кольорово, але по-літньому, на щастя, погода дозволяла. Рожевий колір, який зараз є дуже актуальний гарно поєднався з плащом з металевим відблиском.

Carine Roitfeld for Harper's Bazaar Worldwide November Issue


Свою версію історії Ромео та Джульєти для Harpers Bazaar представила фешн-редактор Карін Ройтфельд. Вона запросила відомих персонажів( Марія Боргес і Кларк Уеслі, Магда Лагінж і Корі Батіст, Адріана Ліма і Тайсон та інші) щоб разом створити чуттєву та ніжну зйомку.

How it was/UFW 33 opening party


Новий модний сезон весна літо14 офіційно в Україні розпочато з традиційної вечірки відкриття UFW в Buddha Bar. Приємні бесіди зі знайомими, показ, що промайнув непоміченим і легкий настрій. Завтра починається новий період безсонних ночей, довгих світанків та вечірок до втрати свідомості!

Ticket to one way/London part2

Колін Керріган - замісник директора Лондонського Університету Мистецтв.

Карен Херд - викладач Університету Мистецтв.


Другий день майстер-класів від Лондонського Університету Мистецтв розпочався з лекції про складання якісного портфоліо, яке необхідно для вступу до будь-якого з Коледжів закладу. Найцікавішим для мене було усвідомлення того, що на іспиті не обов'язково показувати вже готові роботи, а екзаменаторів, навпаки, цікавить процес створення роботи, реалізація ідеї, ті суперечки, які виникають під час планування та розробки. Саме такий підхід дозволить їм побачити мій мисленнєвий процес - від зародження ідеї до готового продукту.

Collage:Noir

відкриваю закрите вікно, дивлюсь в чорну темноту і не відчуваю свої ноги, вони ніби відсутні, ніби я не я, а ти десь зовсім далеко, світ випадкових людей, необдуманих рішень та стопроцентних очікувань. день за днем, хвилина за хвилиною, ніч за ніччю.

Ticket to one way/London


Мабуть, скільки я себе памятаю я мріяла про навчання за кордоном. Тримала в своїй голові яскраву картинку безкінечних білих залів, в міру божевільних викладачів, студентів з усього світу та широких можливостей із безмежними варіантами та пропозиціями від іменитих будинків моди, світових ательє, іноземних бюро та компаній.

Осень в Киеве - Эстетическая Медитация


Слушать электронную лаунж-музыку в полной темноте в помещении бывшего планетария доставляет немалое удовольствие, но когда эта темнота начинает гармонично нарушаться рождающимися где-то сверху на купольном потолке движущимися абстрактными картинками, понимаешь, что это именно то, что ты и ожидал в этот субботний осенний вечер.