Collage: men power


Мене завжди оточують тільки сильні та прекрасні чоловіки, тому так часто хочеться відчувати себе беззахисною та тендітною.

BUD Rooftop Party - DJ Steve Aoki на Вертолетной площадке


Если вы раньше о нем ничего не слышали, то, наверное, не так уж и важно, кто такой Стив Аоки на самом деле - брат супер-модели Дейвон Аоки или один из 15-ти лучших диджеев планеты - важно лишь то, что ты попал в список приглашенных на его выступление в такой заманчивой локации. В прошлый четверг 18-го июля на Вертолетной площадке в центре Киева прошла размашистая вечеринка BUD Rooftop Party, на которой отыграл свой сет DJ Steve Aoki при поддержке украинца DJ Kirill Doomski.

Collage: who are you inside?

 Сьогодні день дитячих спогадів, тихий, розгойданих спокійних почуттів. Приємнощі - просто навколо. Літня прохолода і домашній лимонад. Все так чудово!

Only sex only Tom Ford



Сьогодні в інтернеті з'явились фотографії рекламної компанії косметичної лінії для чоловіків Tom Ford or Men Skincare and Grooming,. Я не могла залишити це без уваги, адже Хуан Батанкур нікого не може залишити холодним та байдужим.
На запуск чоловічої косметичної лінії чекали вже давно, а Том Форд зробив кампанію як завжди дуже сексуальною та відвертою.


Кино под открытым небом: Фильм Пустота

Иллюстрация Umka Estebanovna

"Сегодня смотрим канадскую комедию о 2-ух друзьях. Не буду рассказывать, чем всё закончится, как я сделал в прошлый раз, но знайте, что они останутся в живых!" - сказал Артур Белозеров и запустил проектор. Так начался очередной вечерний кинопоказ в LabGarage, который организовал в Киеве кинотеатр под открытым небом.

GifFun: In the middle


Пошуки власної ідентичності продовжуються, в літню спеку так приємно постояти під дощем, а образи залишаються лише на поверхні, їх справжня сутність далеко не занурюється.
Сьогодні в рубриці GifFun мій літній образ перед походом на Країну Мрій.

Nina Goodbuy Party


Минулої п'ятниці наша велика компанія проводжала Ніну на батьківщину, де вона проведе довгих 10 місяців, щоб знову повернутись до Києва, - шикарні апартаменти в центрі столиці, високі стелі і багато грузинського вина та хіти від датських улюбленців Who Made Who, які також були в гест-лісті, але так і не завітали цього вечора.

Прошлые выходные в Одессе: 28 июня - 2 июля


Когда я думаю про Одессу, всегда вспоминаю очень веселую гифку из When you really live in Kiev о том, как непросто туда добраться из Киева и как не просто снять жилье в Одессе на выходные. Но мне повезло больше, чем героям той истории и в последние выходные июня, проводив Умку на автобус от UFW, который ехал на Odessa Holiday Fashion Week, прыгнул вслед за ней в маршрутку и уже через 5 часов прерывистого сна, встречал одесский рассвет.


When you asking somebody for a lift to Odessa

Прошлые выходные в Киеве: 5-7 Июля


Если уже нет сил каждый раз убегать на выходные в Одессу, а уикенд все-таки неумолимо приближается, есть смысл начинать его в Киеве еще в четверг. Мы так и поступили и вместо 2ух презентаций - арт-журнала TheNorDar и коллекции Sayya - ушли провожать нашу подружку на летние каникулы в Европу и ни разу об этом не пожалели. 

Muse: Оленка Кольорова

Сьогодні в рубриці муза моє натхнення, прекрасна принцеса Оленка Кольорова.
Про Оленку можу розповідати годинами, вона надихає мене кожного дня, неймовірно чарівна та завжди яскрава!


Музей історії моди/історичний екскурс


Нещодавно в Київському Планетарії відкрилась виставка «Музей історії моди». Це величезна колекція суконь, аксесуарів, предметів вжитку, які багато років збирала Марина Іванова.