Киев Модерн Балет - Лебединое Озеро


Как же хорошо, что я не избалован классическим постановками - вдруг поймал я себя на мысли как раз в разгаре танца маленьких лебедей на допремьерном показе Лебединого Озера в постановке Киев Модерн Балет. 

Wild frenzy by Dakh Daughters

Обожнюю літо за неочікуваності, за пригоди, за зустрічі, подорожі та море. Цей сезон у мене, на жаль, буде без багатьох обов'язкових пунктів, але я рідко засмучуюсь.

Сьогодні історія трішки про Братів Люм'єрів, а більше про новий проект актрис з театру "Дах" - Dakh Daughters. На їх концерт я відмовилась йти через перевтому, а вони знайшли мене серед просторів Арт пікніку Слави Фролової на ВДНХ.

GifFun: my love Andy Warhol


Нещодавно ходила на лекцію про Енді Уорхала і зрозуміла як я сумую за своєю роботою в ПінчукАртЦентрі, за мистецтвом, його вивченням та усвідомленням. Тепер все, що я відчувала та бачила проявляється в моїх роботах і від цього стає дуже приємно. Мистецька любов живе в моєму серці.

Презентация фестиваля Kiev City Picnic


Сколько себя помню, мне всегда хотелось побывать на Пикнике Афиши, но какие-то непреодолимые препятствия постоянно не давали мне возможности доехать в Москву именно в дни фестиваля. А вчера так и вовсе распрощался с этой затеей, потому что теперь в Киеве есть свой собственный городской пикник - вчера прошла презентация фестиваля Kiev City Picnic, который организаторы обещают проводить ежегодно, наращивая обороты. И если то, что длилось всю субботу 16 июня с одиннадцати утра до часу ночи, называется презентацией, то я уже в ожидании и предвкушении того, что же будет на самом фестивале.

Inspiration: Lips

Переглядала папку на ком"ютері під назвою "частини тіла" і зрозуміла, що найбільше там представлені губи. Вони бувають різної форми та кольору, що дозволяє докорінно змінювати створюваний мною образ персонажу, над яким працюю. 

Collage:delirium

Нічні страхіття, які інколи можуть переслідувати мене вдень. Мені моторошно, але якось дико приємно від розуміння своєю подвійної сутності.

Великий Гэтсби или Почему большие вечеринки так интимны?

Тепер для мого блогу буде писати Yuiti Galyord. Тому чекайте цікаві статті про кіно, музику та чоловічу моду вже  зовсім скоро!


Наконец, спустя месяц после премьеры, я добрался к самому обсуждаемому в этом году фильму - "Великий Гэтсби". Я умышленно затягивал с его просмотром, потому что небывалая маркетинговая активность вокруг фильма наталкивала на мысль, что из многомиллионного бюджета львиная доля была потрачена именно на его раскрутку. 

Love: Sea


Все про що я зараз мрію - це море. Тепле, освіжаюче, приємне та вологе. Уявляю як буду стрибати в його бурхливі води, насолоджуватись спокоєм та тишею, що буває лише у його просторах.

Dolphintheraphy, my dream work

До свого тотального захоплення модою, я фанатіла від дельфінів. Випадкова зустріч з власникам компанії Dolphin Swim Alpha Therapie Норбертом і 3 роки кожного літа я проводила в Ялті. 

Програма розрахована на різних дітей віком від 2-до 18 з різними фізичними та розумовими відхиленнями. Групи зміниювались що 2 тижні і за сезон ми мали їх 5. Я крім плавання в басейні з дітками, дельфінами та белугами, керувала груповою терапією, навчала плавати та проводила індивідуальні заняття з арт терапії. Робочий день тривав з 7 ранку до 6 вечора, але втоми майже не відчувалось. По-перше, ці діти неймовірно заряджають позитивом, і, звісно, дельфіни, які наділяють неймовірними здібностями, про які ніколи не здогавувався. 

Сім'ї майже всі були німецькомовні, але це не заважало мені з ними спілкуватись (німецьку, я на жаль не знаю), на щастя, майже всі розмовляли англійською.







Це був шалений досвід, який зробив мене постійно щасливою і вміючою цінувати життя. Дуже шкода, що в світі великої Моди всі такі нещирі та заздрісні і не вміють просто любити один одного.

Lesya Vasylchenko bd picnic


Леся - прекрасна та чарівна принцеса, яка близько тижня тому мала своє день народження на Замковій горі. 
(іменниця по-середині)

KIEV CITY PICNIC


Наступні вихідні будуть дуже насиченими. Так, можливо, мені хочеться до Одеси, але через роботу я повинна залишатись онлайн 24/7, тому щоб не засмучуватись і провести час з користю, я піду на Kiev City Picnic. Сподіваюсь гарно розважитись! Хто зі мною?

Collage: Dark side

Дивно-містичний настрій

Pure beauty: Ivanova Lena

Коли маєш справу з художником, - відчуття містики тебе ніколи не залишить. Іванова представила нову колекцію, присвячену пташкам та їх сприйняттю світу з висоти польоту. Що ж їм відкривається, можна побачити на витонченому одязі.
А моє сприйняття Лени космічне,- вона схожа на загадкову фею, яка вмію створювати красу та жити в ній.