Collage:beauty for V magazine


Pure beauty for V Magazine 
фотограф Ричард Бербридж
стилист Роббі Спенсер
Collage by me

Muse: Оксана Берг

Нова героїня моєї рубрики "муза" Оксана Берг. Дівчина, поруч з якою розпускаються квіти і гармонія переповнює всю сутність. Неймовірне поєднання краси та елегантності.



Buro 24/7 Launch party/ we did it!

Аннет, Женя і я
Коли захоплення стає роботою - результат одразу можна помітити. Я вже майже 3 місяці працюю на найбільш цікавий український проект Buro 24/7. Кожного дня я створюю візуальні зображення, наповнюючи сайт яскравістю та красою. 17 травня був дуже важливий для мене день, який я чекала багато років. День, коли я особисто познайомилася з Мірою Думою, Ульяною Сергієнко, Вікою Газинською, Світлоною Бондарчук, Катьою Мухіною і , звісно, Анною Делло Руссо!

Ніна Васадзе, Ася Мхитарян, Лена Пермінова, Міра Дума, Анна Делло Руссо, Катя Мухіна, Ульяна Сергієнко

Unpublished for Cosmopolitan

Нещодавно вийшов червневий Космополітен з моїм фото всередині. Звісно, не всі фотографії опублікували, тому я з радістю поділюсь ними тут. 

GifFun: permanence

Моменти , коли все змінюється повільно, коли щоденні клопоти змушують забути про небо, ось тоді я і починаю літати.

Muse: Marlene Dietrich

Сьогодні в рубриці "муза" Marlene Dietrich

GifFun: Feelings

Бувають хвилини, коли здається, що думки зплутались, що голова схожа на хімічну реакцію, яка дійсно відбувається зі мною. Простір стає нетривким, він розпадається на дрібні частини, які неможливо зібрати. Навіть визначеність не допомагає.

Photograph Marc Laroche

Kitsune by Katja Bereznitsky/ inspiration

Мабуть, Катя, - дизайнер цих прекрасних, розкішних суконь, одна із небагатьох жінок в Києві, яка виклакає захоплення. Завжди стильна, витримана, аристократична вона створює вишукане вбрання для сильних та відважних красунь, що готові підкорити планету. Вчора в мережі з'явився лукбук Katja Bereznitsky resort 2014 kitsune і я не втрималась, щоб зробити мінімалістичний колаж, без квітів і особливих прикрас. Адже ці сукні переносять мене у віверинй світ казкових емоцій і деталі тут зовсім неважливі.

Мій фаворит, як не дивно це звучить, враховуючи мою любов до кольору, - чорна сукня з об'ємними рукавами до підлоги.


GifLook: Underground

Зараз все можливо, навіть занурення в казку в підземці. Коли дні розтягнулись до вічності, коли сон перестав існувати, а реальність поступово зникає. Де я, хто, що тут роблю? У мене період переосмисленя процесів власного буття, я хаос, що переходить в космос, тихі нічні жахіття, які чомусь не закінчуються. Дивно-прекрасно.


GifFun: Nastya Tempinskaya

Вчора вночі випадково стрибнула до своєї темної підсвідомості, тепер не можу позбутись відчуття, що я в потойбічність реальності. 



New Image/ coming soon


Обожнюю своїх креатвиних друзів, до яких можна прийти вгості і влаштувати спонтанно зйомку. Я вирішила приміряти на себе еротичний образ, тепер боюсь дивитись фотографії, але експерементувати над собою моє кредо, тому чекаю на щось дуже незвичне)))

VineLook: Flower time

Люблю, коли приходить весна!

Flower granny

Моя бабуся Женя має великий садок з різними деревами. Все дитинство я обожнювала, коли все починало розквітати і бджоли швиденько розлітались по квітам. Прекрасний час - дитинство. 

Inspiration: Nature colours

Весна для мене найчарівніша пора року, коли природа вибухає фарбами та запахами, коли без слів можна все відчути і хочеться літати на хвилях піднесення. Яскраві кольори зачаровують мою свідомість, особливо зараз, коли мій мозок продукує десятки зображен щоденно. Кожна квітка стає натхненням для нової роботи, найприємніший час. Весна...

Backstage vine Edakaya Frya shooting

Коли вже всесвіт або Юіті подарує мені iphone, щоб я змогла знімати vine з кумедним відео. Бекстейдж зйомки для Эдакая Фря

Collage: Woman

Сьогодні день жіночої сили, краси та наснаги. Відчуття любові в повітрі перебільшую тисячну позначку, у вухах грає казкова музика, навколо десятки прекрасних людей, які стають частиною Космосу. Мені потрібна ваша любов!

Vintage glasses "because in style"

Це було схоже на сон, але пришвидшений через мій божевільний графік. Я стала моделлю в рекламі вінтажних окулярів для Эдакой Фря. У мене стільки приємних спогадів, але це лише маленька частина всієї зйомки. Скоро продовженя!