Inspiration:Viktor&Rolf

Special progect:blue brain

На моєму дні народженні гості розпочали дуже цікаву зйомку, яку мені хочеться назвати "синій мозок". Я поки що взагалі не розумію про що це все, але ідея дуже цікава.

HB picnic

День народження - найкрутіше свято на землі, - подумала я і вирішила влаштувати пікнік в неділю. Я все продумала, крім холодного вітерцю, який змусив підірватись і продовжити все в квартирі. Довгі підрахунки завершились - вчора нас було 34! 

Vintage inspiration

Обожнюю секонд! Там можна знайти неймовірні речі, інколи для образів, але більше для натхнення!







Collage: White princess

З прекрасною Леною Шабельник я познайомилась настільки містично, що хочеться про це писати історії. Я малювала ноги людей в метро, а Лена підійшла і попросила зробити ілюстарції в її книжку поезій. Після такої зустрічі я ще більше вірю в дива і казку!

Ohhh...Alright

Зустріти Сергія Молодцова в фотостудії було неочікувано, але весело. Зовсім скоро ми будемо в глянці.

PSYCO is coming

В неділю я була в ролі зоряної дівчинки з псевдо мрійливим настроєм. А насправді в мені живуть божевільні герої, які абсолютно неконтрольовані. Прекрасний образ створено Поліною Веллер.

Collage:41 days

Колаж "41 день" присвячується моїй довгій весні, наповненій образами та картинками і, звісною, модою.

Muse: Polina Nenia


Продовжую робити колажі з прекрасними жінками, що мене надихають. Наступна моя героїня - Поліна Неня, - завжди дуже стильна і приємна. А ще поруч з нею виникає відчуття  тотального щастя.

I dream to watch Portlandia

Портляндія - серіал про весь прекрасно-дивний світ. Божевільні скетчі, схожі на перероблені, викинуті білі папірці креативщиків. Всі їх найбредовіші ідеї, зім"яті, зписані аркуші і фантастичні сюжети тут. Кожних 5 хвилин опиняєшся в новій шизофренічній ситуації.
У мене, наприклад, все працює за таким сценарієм: я не знаю, що буде далі.
Серіал, шо спонукає мене на експеременти (і над собою теж).

Kireeva art initiative

Друга зйомка за 2 дні, яка мені неймовірно подобається. Kireeva розпочала арт ініціативу, залучаючи ілюстраторів, художників та фотографів для створення дійсно мистецьких фотосесій.