Bevza from USA

Світлана Бевза вирішила погратись в протилежності і для своєї американської кампанії відзняти неймовірні фотографії разом з Леною Шкодою




Модель кенійського походження Наро Локурука, вдягнута в ідеально білий наряд відправилась на баскетбольний майданчик. Бути елегантно-спортивною і не боятись бути недоречною в будь якій ситуації.





Зйомка була ексклюзивно надана українському Buro 247, тому коли я вперше побачила фото, зрозуміла, що наші дизайнери можуть створювати мистецтво!


Ilive in Cosmos

Я живу в Космосі Картинок, де моделі перетворють на пікселі, кольори на відтінки, а зображення на малюнок маслом. На мені плащ із колекції Поліни Веллер.

MBKFD: Never stop

Завершились покази і можна спробувати накінець виспатись! Неділя була дуже насиченою, я відвідала всі покази і єдиний висновок:
 мені нудно ходити і дивитись на чорний, офісний одяг!
Сподобалась колекція лише Ясі Хоменко, про яку я напишу згодом.

Moscow kills me///soon

all details soon


Moscow never slips


Стихія і мода - що поставити за знак після цих двох слів. MBKFD потрапив в циклон, все змінюється, покази щоденно переносяться. Наприклад, вчора ми з друзями не потрапили на жодну подію, і в результаті дуже цікаво провели час в центрі на Іллінській.

MBKFD: Spring inside


Не дивлячись на Апокаліпсис за вікном у моєму серці весна. 
Дякую за образ Поліні Чоні.

MBKFD or or Snow Apocalypse


Вчора мені не вдалось потрапити на жодень показ, Київ перетворився на суцільну снігову катастрофу і все ще продовжується. На цю тему я вирішила зробити невелику анімацію, яка показує усі мої істинні почуття.

MBKFD: Polina Veller


Вперше свою колекцію в рамках Mercedes-Benz Kiev Fashion Days представить дизайнер Поліна Веллер.

Поліна неймовірна талановита дівчина, яка вирішила створити колекцію з використаних рекламних банерів, підтримуючи тим самим течію up-cycling. Об'ємні конструкції, незвичний матеріал та цікава подача у поєднання з різними фактурами та складним кроєм, - так можна описати одяг, що створює дизайнер.

Vintage passion


Вінтажний магазин на Подолі Эдакая Фря влаштував величезний вінтажних речей. Ми з Настьою приміряли різні образи в пошуках краси та заради забави. 

Soon. Be ready!

Soon in my blog you'll find shooting in vintage shop 

Muse: Vasilisa Frolova


Я пам'ятаю як одного ранку захотіла познайомитись з Васею, а через декілька днів опинилась разом з нею на розпродажі у Маши Реви, коли та від'їжджала до Лондону. Незвична краса і харизма, любов до вибуху та сміху, мені все імпонує в цій прекрасній жінці. 
Дякую всесвіту, що зіштовхує мене з потрібними, з моїми натхненнями. 

Choise: Yudashkin for "ЦентрОбувь"



За останніх 10 років величезна кількість дизайнерів спробувала свої сили і повернула голову в сторону масмаркету. З шведською маркою H&M не попрацював тільки лінивий, а остання колаборація з Margiela викликала настільки широкий резонанс, що одяг хотіли всі.
Тому дійсно приємно, коли і наші дизайнери підхоплюють таку ідею, як Poustovit чи KamenskayaKononova для Intertop.

Only Hardcore! 21+


Тиждень тому я відправилась на презентацію аксесуарів Idle IDOL в затишний showroom Kamoora, що на Кропивницького. Ідеолога Паши Тихомирова дуже довго не було як і відвідувачів, тому я одягала різноманітні аксесуари, що знайшла на полицях. Образ розбещеної монашки я приміряла на себе перший раз і... мені сподобалось. Хоча реакція оточуюючих була різною, як завжди, впринципі.

Soon IDLE IDOL crazy friends


Тиждень тому ми ходили на презентацію аксесуарів IDLE IDOL. Оскільки майже нікого не було, всі почали фотографуватись. Головні ролі виконували Jeleza Roze, Andrew Onufrienko, Ruslan Korsinov, Nastia Vorobiova and me.
Зовсім скоро подробиці та плітки у мене в блозі...

За фото подяка Alina Krasieva

Hello UFW!

UFW hello!


Тиждень моди я розпачала з 3 дня, відвідавши Літковську та КаменськуКононову. Я була на бексейджі, афтепаті і 2 показах. Обожнюю всю цю модну тусовку, поцілунки, зустрічі, фотографування, позування, розливання вина, дорогу їжу і друзів! Ура! Фешен марафон стартував успішно.

Collage: Valentino

Паризький тиждень моди завершено. Всі наші стильні українки повертаються додому, щоб святкувати свято краси та радості Ukrainian fashion week.

Мені наврядчи випаде нагода ходити на покази або афтепаті, але зараз я про Valentino і про шалене поєднання насиченого синього та червоного, довгі сукні і розкішні аксесуари. Дизайнери іменитого будинку моди  П'єра Паоло Піччолі та Марія Грація К'юрі створили неймовірно розкішну колекцію, наповнену романтизмом, жіночністю та красою.

Я довго не могла відвести погляд від приємних кольорів, ніжних малюнків і заплетених кіс. Тиждень моди в Парижі мене розчарував, а показ Valentino заспокої і надихнув. Хочу бути такою ж прекрасною як ці дівчата на подіумі!

«Инь» или женская лирика


С приближением женского праздника, который давно утратил свою актуальность , галерея М17 представила новую, исключительно женскую выставку под названием «Инь».

28 февраля, устав от зимы и слякоти, киевская художественная тусовка собралась, чтобы торжествовать истинную красоту. Прекрасные женщины-художницы, которые летали между белыми залами и пили игристое шампанское, рассказывали о своих работах и много фотографировались.


Вероника Телятникова "Elle"