Art: Даша Хожай. Моє сприйняття


Перша персональна виставка. Новий старт і новий початок. Але що може сказати молодий художник сучасному світові і що за ідеї принести в цей бурхливий світ?
Даша Хожай зовсім ще дівчинка, їй 18 і у неї минулої п'ятниці було відкриття, що зібрало її друзів та поціновувачів мистецтво.
Роботи художниці розповідали про почуття, пошук себе та про соціум. Серія картин про народження зірки, телевізори із зображенням Даши і багато кольорових акцентів.

Art: Даша Хожай. Нове покоління


Молода художниця Даша Хожай представила свою першу персональну виставку «В біді, в конфліктах, у кошмарі нерозкритого злочину. В бенкетах цинізму в нашому Домі Буття».

Виставка відкрилась в Institutskaya Gallery минулої п'ятниці. Враження від робіт буде завтра, але найцікавіше було в іншому. Даша влаштувала мені цілий прийом, водила і розповідала про власні творіння. Вона була дійсно щасливою, що я прийшла.

Хаха! Я стаю популярною)))))










Vogue party: Ruslan Korsinov


Молодий український дизайнер та стиліст Руслан Корсінов на презентації першого українського Vogue.

Vogue party: guess who?


Продовжую експерементувати над образами гостей вечірки-презентації першого номеру Vogue.  Цього разу дуже важлива персона для журналу. Залишилось вгадати - хто ж він?

Drama. Pigeons

Ksenia Schnaider: dazzle paint

Колекція весна-літо 2013 від Ксенії Шнайдер ще пів року тому оселилась в моїй голові. Я вже давно планувала зробити колаж із однією з моделей. 
Весна в повітрі, тому мій гардероб потребує нових, яскравих кольорів! Мій фаворит - камуфляжна сукня ніжно-блакитного та білого кольорів.

Collage: Feline ocean

Feline ocean

Collage: 2Horses

Історія про вічне протистояння та стихію: природню, людську, космічну. Про наш вибір  постійний і про красу, яка всюди.
Це таємниця, яку хочеться розгадати, але яка навічно засіла в моїй білій голові. І відсутність відповіді на запитання: Чому?

BFS: look by Julia


Звісно, мої колажі кардинально відрізняються від фотографій стандартних looks. Але я так відчуваю людину, навіть коли видозмінюю її зовнішність. Головне - це настрій і ті емоції, що я хочу передати.
Юлю виділяє з поміж інших індивідуальність і легка стриманість. Стильна і прекрасна дівчина.


BFS: Natasha Turovnikova. A Muse about the muses


Наташа Туровникова стала уже частой гостей нашей столицы. Она играет на открытии Dolce&Gabbana, презентации коллекции Prada, читает лекции на MBKFD. 
Муза для многих, она сама постоянно рассказывает о тех прекрасных женщинах, которые сформировали ее понятие красоты и стиля. Но самое главное - это ощущение гармонии и целостности  которое возникает при общении с Наташей; в ней все очень изысканно и со своим неповторимым шармом.

Vogue party: Sergey Molodzov

Сергій Молодцов на презентації першого українського Vogue.

Vogue party: Pavel Tikhomirov

Вчора на вечірці присвяченій виходу першого Vogue Ukraine, Паша Тіхоміров запропонував зробити колаж з ним на фоні шипів.
Паша є автором аксесуарів IDLE IDOL, які є небезпечними на вигляд, але дуже стильними та вишуканими.

Vogue party: Julie Pelipas

Вчора я тримала в руках перший український Vogue і потрапила на закриту вечірку в Helen Marlen на його презентацію.
Колаж присвячується Юлії Пелепас - старшому редактору відділу моди, яка була стилістом багатьох зйомок в першому номері. Мені іпонує її стиль, почуття краси та жіночності. 

Violett Fedorova. Vogue Ukraine what to wait?



Violett Fedorova. Vogue Ukraine from Umka Estebanovna on Vimeo.
Віолетта Федорова, яка буде займатись цифровими комунікаціями в українському Vogue розповіла, що нам чекати від першого номеру.

BFS. Second week. Mememe


Моя вінтажна сукня noname вперше побачила модний світ. Їй сподобалось.
Йшов другий тиждень занять від BFS. Чекайте на нові образи.

BFS: Тетяна Соловей, редактор VOGUE

Нова лекція і новий погляд на моду від Тетяни Соловей, fashion-журналіста, редактора славнозвісного українського VOGUE.

Журнал ще ніхто не гортав, звісно крім його працівників, а вже стільки шуму та розмов. Який він буде, хто буде на обгортці, чому головним редактором вибрали Машу Цуканову, а не Дашу Шаповалову?

Розмови завершаться вже сьогодні, коли буде презентовано перший номер і можна буде з легкістю сказати: або все дійсно на високому рівні, або ж навпаки.

Тетяна Соловей під час своєї лекції в рамках BFS відповідала на запитання:

Чому певний тренд чи новий образ виникає в конкретний період і що цьому передує.

Throw some bacon on that bitch


"Throw some bacon on that bitch"

Collage: TheEnd


Сьогодні зрозуміла багато цікавих речей. Декілька разів змінила думку щодо простих життєвих процесів. І захотілось зробити приємне лише для себе і зрозуміле лише мені.
Колаж про мої мрії і казкові сноведіння.

Look: Катарина Безтака


Складно робити колаж, якщо майже не знаєш людину, якій він присвячується. Сподіваюсь, що моя героїня Катарина - мрійниця!

Look:Julia Tignian


Модний редактор інтернет порталу Be in trend! Юля Тігнян.
Впевнена, що в кожному з нас живуть різні стихії.

Look: Yevgeniya Skibina


Насичені вихідні завершено. Я прослухала 3 лекції в рамках BFS. Репортажі за декілька годин, а поки що чарівна Женя.

Look: Alexander Koptev

UFW: що нового?

    Олександр Соколовський, Ірина Данилевська, Володимир Нечипорук

14 лютого відбулась прес-конференція присвячена 32  Ukrainian Fashion Week. Я вже звикла ходити на подібні заходи, але особливого задоволення  не отримую. Тільки справжній журналіст отримує від цього істинну радість. На щастя, я лише блогер!
Тому я пропоную власне бачення події, можливий варіант розвитку, де колір допомагає уявити світ гарнішим.

BFS:Pоман Гавриш «Tips and tricks in consumer engagement»

В рамках BFS я прослуха другу лекцію від Романа Гавриша "Поради та рекомендації споживчої взаємодії". Яке це має відношення для блогерства та власного рекламування, не знав навіть лектор. Тому Роман розповідав про власні проекти, які, якщо чесно, мені дуже подобаються. І не лише мені, а суддям з різних конкурсів, куди команда Aimbulance і надсилає свої реалізовані ідеї.


MBKFD and UFW?!


Сьогодні відбулась прес конференція 32 тижня моди UFW. Новин різних багато, але зараз про зацікавивший мене факт.

Мене дуже потішив Олександр Коптєв, журналіст сайту "Неделя моды с Дарьей Шаповаловой", який наполеглево інтерв'ював Ірину Данилевську.

Я вже очікую прочитати  на відповідному сайті шокуючі факти, плітки та історії про особисте життя чи брудну білизну оркомітету. Це одвічне протистояння зі сторони Top10 мене страшенно дезорієнтує.

Як сказала Вікторія Андрієвська - любов, любов, любов.


BFS: Роман Гавриш. Preview

Про своє знайомство із  Aimbulance я вже писала. В рамках BFS пройшла лекція Романа Гавриша, управляючого digital агенції, під непростою назвою «Tips and tricks in consumer engagement».
Відео та текст чекайте вже ввечері!

Матрёшка party. А що буде далі?

 Останнім часом я постійно організовую тематичні вечірки. Це весело, цікаво і кольорово. На жаль, не всі ще дотримуються дрес коду, але сподіваюсь, що у майбутньому це виправиться.
Минулого тижня приїздив мій друг з Москви Микола і я вирішила організувати вечірку в російському стилі "Матрёшка party". Звісно була горілка, помідори і оселедець. А ще неймовірна кількість друзів та абсолютно нових мені людей.

Art: Зміна медій

Сьогодні я присвятила післяобідній час розмовам про мистецтво. В Малій Галереї "Мистецького Арсеналу" вели довгу бесіду Павло Гудімов, Надя Перевізник та Микита Кравцов про зміну медій.
Детальніше завтра, а зараз символічна картинка під назвою "Куратор-художник".

VideoVideo. Vorobiova Anastasia secrets


Минулого літа Настюша, мій вірний друг, вирішила знімати відео. Я підтримала цю ідею і ми відправились до Кітаївської пустоші, місце, де живуть монахи, є багато печер та декількорівнева система озер. І, звісно, таємничий ліс та повалені дерева.
Настя вдягнута у сукню з власної минулої колекції.
Сподіваюсь, що моя історія вам сподобається. Вона про казку і дива, а ще красу природню.

BFS:Mememe


В перший день лекцій від BFS я багато розмовляла та знайомилась. А ще мене постійно фотографували.
Сукня Bershka, шарф власного виробництва, окуляри привезла з Стамбулу.
І зачіску вже час змінювати!

WeGoFuture party або згадати старі часи

 Минулої п'ятниці я вирішила згадати старі часи та сходити в Crystal Hall, який 2 роки тому був моєю домівкою кожних вихідних. Ми курсували між Сільпо та клубом, багато пили та дуріли.
Вечірка WeGoFuture  була схожа на зустріч однокласників, де всі були щасливі бачити один одного. Ми танцювали на сцені, зі мною всі фотографувались і цілували мене у червоні щічки. Було дуже весело!

BFS: Вікторія Андрієвська про любов та щастя

Вдруге я отримала можливість навчатись в BeinTrend Fashion School. Нові знання і досвід, цікаві лектори, зустрічі та знайомства. Обожнюю вчитись і слухати.

Стартував курс з лекції Вікторії Андрієвської, яка  перша в Україні почала розповідати в програмі "Телевізійний центр моди" про світові тенденції в моді та стилі.


Микола comes back

Мій чарівний друг Микола приїхав на декілька днів в Київ із далекої Москви. Тому завтра планується вечірка "Матрьошка Party", а тоді невідомо куди нас занесе!

BD party by Olenka

 Моя подружка Оленка влаштовувує завжди дуже круті і неймовірно яскраві вечірки. Минулої суботи вона святкувала своє день народження


 Завжди яскраві люди і прекрасні подарунки


 Дівчата-близнючки пообіцяли, що моє бажання здійсниться!










Molodzov VS Martovoy?


Дует Boys in trouble дав тріщину?

Сьогодні Молодцов завів власний блог. Що це -  протистояння або ж вихід із тіні? І чи перетвориться Boys in trouble в Boy in trouble?